Je kunt je niet meer inschrijven voor dit webinar

Welke designlessen toont de Citroënhistorie? 

Het automerk Citroën is altijd een voorloper geweest op het gebied van vormgeving, innovatie en marketing. Wat kunnen we anno 2020 leren van de vele vernieuwingen die dit eigenzinnige Franse merk door de jaren heen heeft gerealiseerd?  
 
GBO-designer en operations manager Thijs van der Zanden is een expert op het gebied van de historie van Citroën. Als auteur en uitgever van diverse Citroënboeken heeft hij allerlei kanten van de producten en het merk al belicht. In een exclusief GBO X-event gaat Thijs in op de historie van Citroën en de lessen die wij daaruit kunnen halen. Als designer, marketeer, verkoper of gebruiker. Aan de hand van het PAF-model van GBO neemt Thijs ons mee door meer dan honderd jaar innovatie uit de geschiedenis van Citroën.  
Over GBO
GBO is een full-service ontwerpbureau dat zich richt op het volledige productontwikkelingsspectrum, inclusief de levering van producten.

Over X-Events
Bij GBO inspireren wij organisaties en individuen naar een hoger niveau. Met X-Events delen we waardevolle kennis en bezoeken we inspirerende plekken.

Presentatie door
Thijs van der Zanden, Manager operations GBO & Citroën expert.

Je kunt het webinar volgen vanaf je computer, tablet of telefoon.

Deel dit webinar